Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (2.50 secunde)
In schimb, in preajma plajei din Venus - "acreditata" cu "blue-flag" - algele au inceput deja, in ciuda vremii racoroase, sa emane mirosuri ingrozitoare, spre "deliciul" turistilor de la unitatile de trei si patru stele din preajma.
Obiecte apropiate, de mici dimensiuni, dar si stele stralucitoare si planete, meteoriti, baloane meteorologice, avioane vazute din unghiuri neobisnuite, display-uri cu laser si felinare chinezesti pot fi luate drept nave spatiale extraterestre.
O cercetare publicata in 2013 estima ca 22 la suta din stele au planete de dimensiunile Pamantului in zonele locuibile si nu una la un milion, cum se credea pe vremuri.
aeronave, lumini de aeronave, baloane meteorologice, meteoriti, sateliti, stele stralucitoare si planete, lanterne chinezesti, etc. Unele aparitii au fost cauzate de faptul ca oamenii au vazut prototipuri secrete de avioane spion sau drone.
Despre cei care au vazut luminile cu ochiul liber, Air Force sugera ca acestia au luat drept OZN-uri niste stele ori planete stralucitoare.
astronomice (inclusiv stele stralucitoare, planete, comete, bolizi, meteoriti si aurore); aeronave (avioane cu elice, avioane cu reactie, misiuni de realimentare, aeronave fotografice, avioane de publicitate, elicoptere);
Oameni din stele Mack a fost atacat, inclusiv de unii dintre colegii sai, pentru aceste preocu-pari; el a fost supus unei anchete universitare, dar a fost absolvit in cele din urma, intrucat s-a vazut ca nu a incalcat deontologia stiintifica.
Altfel spus, o conditie suplimentara este ca planeta respectiva sa se roteasca in jurul unei singure stele centrale (asa cum este cazul si cu Pamantul in jurul Soarelui).
Plimbati-va dupa lasarea noptii si uitati-va la stele. Ascultati muzica ce va linisteste. Gasiti ceva care va limpezeste mintea, va reduce ritmul respiratiei si va restabileste senzatia de calm si de bunastare.
In afara sistemului solar In afara sistemului nostru solar sunt miliarde de stele ce ar putea fi tinte pentru colonii.
Am observat o stea care mi-a atras atentia caci, pe langa ca era mai stralucitoare decat celelalte stele din jurul ei, parea sa coboare de pe bolta.
Temperatura era de circa 10 grade C, timpul era uscat, cu un cer foarte senin si cu stele multe. Fara niciun fel de teama, Marian a mai cautat timp de vreo 5-10 minute silueta clopot.
- Nu puteau fi nici avioane, cu atat mai putin sateliti sau stele, declara ea, fiindca acestea nu se deplaseaza asa cum faceau acele globuri:
A fost vazut pe un cer senin, plin de stele, de multi militari din baza aeriana. Intrucat vizual a fost imposibil de apreciat altitudinea la care se afla, nici parerile despre viteza lui nu au fost convergente.
Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu 2 sau 3 stele. Swann a fost solicitat sa faca o demonstratie, sub indrumarea doctorului in fizica Harold Puthoff.
Oricat de putin probabil se pare, intr-o galaxie cu sute de miliarde de stele si pana la 40 de miliarde de planete in zonele locuibile, am putea fi singuri.
Avioane, lumini de aeronave, corpuri astronomice (meteori, planete, stele, comete, Soare, Luna), baloane, pasari, focuri de artificii, rachete, sateliti, fenomene meteorologice.
Asa s-a ajuns la concluzia ca investigarea fenomenului OZN nu se justifica, nici in folosul securitatii nationale, nici in interesul stiintei, intrucat majoritatea observatiilor ar fi implicat stele, nori, aeronave conventionale sau avioane spion.
Niste extraterestri care vin din alte stele sunt cu mult mai avansati decat noi. Daca ati putea vizita America cu 150 de ani in urma, v-ati pierde timpul cu inspectarea fabricii de tunuri a Armatei Uniunii la Allegheny Arsenal din Pittsburgh?
Intr-un articol postat in iunie 2018, John Alexander a comentat dezvaluirea proiectului clasificat OZN al Pentagonului, numit Programul Avansat de Identificare a Amenintarilor Aeriene (AATIP), realizat sub auspiciile Agentiei de Informatii a Apararii (DIA), dar si eforturile depuse de noua organizatie civila, numita Academia de Arte si Stiinte Catre Stele (To The Stars Academy of Arts and Sciences TTSAAS).
google-analytics.com